ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 39 €, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν έως 2 kg, ενώ αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 2 kg προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες μικρότερες του ποσού των 39€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2,0€ έως 2 kg ενώ αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 2 kg προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με "Αντικαταβολή" υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00 €.

Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται με courier την επόμενη μέρα, εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στο Δίκτυο και εφόσον η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί μέχρι της 14:00 το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 μέρες. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο Δίκτυο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3-4 μέρες. Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το ακριβές χρονικό διάστημα.

Για την πόλη της Κοζάνης

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 39 €, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν έως 2 kg ενώ αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 2 kg προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για παραγγελίες μικρότερες των 39€ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 1,0€ έως 2 kg ενώ αν το βάρος των προϊόντων υπερβαίνει τα 2 kg προστίθεται 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με "Αντικαταβολή" υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€.

Για την πόλη της Κοζάνης, η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier την ίδια ημέρα εφόσον τα προϊόντα είναι όλα διαθέσιμα στο Δίκτυο και εφόσον η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί μέχρι της 14:00 το μεσημέρι την ίδια ημέρα, αλλιώς εκτελείται την επόμενη ημέρα. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι 2-3 μέρες. Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το ακριβές χρονικό διάστημα.

Επιπλέον πληροφορίες-Βαριά, ογκώδη αντικείμενα, συσκευασίες δώρου

Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών και πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το pharmellon.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για τα βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με χρέωση της πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα, με χρήση online  πληρωμής μέσω PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στο pharmellon.gr υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλετε extra τσάντες για συσκευασία δώρου σε δύο μεγέθη , οι οποίες χρεώνονται με 1€ και 1,3€ αντίστοιχα. Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να το σημειώσετε κατά το στάδιο της παραγγελίας στο χώρο των παρατηρήσεων.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Το συνολικό ποσό που θα υπολογισθεί με βάση τα παραπάνω εμφανίζεται αυτόματα μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει την συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας παραγγελίας υποδηλώνοντας τον τόπο και τον τρόπο αποστολής (εκτός αντικαταβολής).

Οι ημέρες παράδοσης είναι από  Δευτέρα  μέχρι  Παρασκευή  και από τις 9:00 πμ μέχρι 8:30 μμ για την Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράδοση Σάββατο γίνεται κατόπιν συνεννόησης και με επιπλέον επιβάρυνση / χρέωση.

Για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου απαιτούνται περισσότερες εργάσιμες ημέρες για την παράδοση με πιθανότητα επιμήκυνσης αναλόγως του τελωνειακού καθεστώτος που διέπει την κάθε χώρα.