Αποτελεί μια διαταραχή που αφορά το υπόδερμα, έναν ίστο κυρίως λιπώδους φύσης, που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Προκαλείται λόγω του εκφυλισμού των αιμοφόρων αγγείων του λιπώδους ιστού, γεγονός που επιφέρει αλλαγές σε σημαντικές μεταβολικές λειτουργίες.

Η κυτταρίτιδα αποτελεί τον πονοκέφαλο κάθε γυναίκας. Αφορά την συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, ανεξάρτητα αν έχουν λίγα ή παραπανίσια κιλά.

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται συνήθως στους μηρούς, τους γλουτούς, το στομάχι, την κοιλιά, τις γάμπες και στο εσωτερικό των μηρών. Σύμμαχος στο αδυνάτισμα και ενάντια την κυτταρίτιδα βρίσκεται η εταιρεία GUAM, η οποία συνιστά μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων σώματος με ξεχωριστές ιδιότητες και βιολογική δράση, με πλούσιες ποσότητες σε ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, βιταμίνες και πολυσακχαρίτες.

 
 

AITIA :

  • ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ
  • ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ
  • ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΚΗΣΗΣ
  • ΗΠΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
  • ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ
 
 

1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BODY WRAP;

Πρόκειται για μια τεχνική που χαλαρώνει λόγω της ζεστής θερμοκρασίας, συσφίγγει το δέρμα και επιφέρει μείωση πόντων. Μια τέτοια θεραπεία είναι ο πολτός φυκιών GUAM, μια βαθιά αποτοξινωτική αγωγή που περιορίζει τις τοξίνες και ανανεώνει τον μεταβολισμό. Ειδική λάσπη απλώνεται στα ευπαθή σημεία ή σε όλο το σώμα και τυλίγεται με διαφάνεια. Κατά την εφαρμογή του προϊόντος η ερυθρότητα που εμφανίζεται οφείλεται στην παρουσία των αιθέριων ελαίων. Κλινικές μελέτες στο Πανεπιστήμιο της Pavia έδειξαν ότι οι γυναίκες που χρησιμοποίησαν τον πολτό φυκιών, έχασαν πόντους στην επιθυμητή περιοχή.

2. ΕΧΩ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΑΓΓΕΙΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ GUAM;

Τα αδύναμα και ευαίσθητα επιφανειακά τριχοειδή αγγεία είναι ένδειξη κυκλοφορικών προβλημάτων. Σε αυτές τις περιπτώσεις συστήνουμε την κρέμα Fangocrema Fresco η οποία καταπολεμά την κυτταρίτιδα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ανακούφιση στα ταλαιπωρημένα πόδια από ευρυαγγεία, φλεβίτιδα, κούραση. Ακόμα συστήνεται η κρυοθεραπεία με πολτό φυκιών Formula Freddo GUAM, ιδανική για να ανακουφίζει τα κουρασμένα και πρησμένα πόδια καθώς και το νέο μας προϊόν frangocrema notte, το οποίο εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

3. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ

Κατά τη διάρκεια του ύπνου η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του σώματος, με συνέπεια να επιταχύνεται ο μεταβολισμός. Η κρέμα Frangocrema Notte εφαρμόζεται πριν τον ύπνο ενώ κατά τη διάρκεια αδυνατίζει και επαναδομεί τη σιλουέτα σας.

4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ;

Η κρέμα seno, με φυσικό τρόπο λόγω του GEZHIMU μεγαλώνει τα ήδη υπάρχοντα λιποκύτταρα του στήθους. Με καθημερινή εφαρμογή, σε ένα μήνα, αθξάνει το στήθος κατά 2,4cm περιμετρικά και 1cm προς τα πάνω. Επίσης η κρέμα Rassodante δίνει ελαστικότητα στο στήθος.

5. ΕΧΩ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ;

Ιδανικά προϊόντα για το τοπικό πάχος και συγκεκριμένα για το λίπος που συσσωρεύεται γύρω από την κοιλιά είναι η Fangocrema Notte, η οποία εφαρμόζεται πριν από τον ύπνο και η Fangocrema Θερμαντική, η οποία δρα άμεσα και αποτελεσματικά στις πάσχουσες περιοχές, χαρίζοντας δέρμα λείο και σφριγηλό.

6. ΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΑΝ ΑΘΛΟΥΜΑΙ;

Ένα εξαιρετικό και συνδυαστικό προϊόν για τις γυναίκες που αθλούνται συστηματικά είναι η Fangocrema, μια πρωτοποριακή κρέμα, με βάση την καφείνη, που δρα άμεσα και αποτελεσματικά στα σημεία που υπάρχει κυτταρίτιδα. Χαρίζει δέρμα λείο και σφριγηλό, μόνη της ή σε συνδυασμό με το προιόν ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ GUAM.

7. ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ;

Κατάλληλες θεραπείες για όσες γυναίκες ακολουθούν πρόγραμμα ομοιοπαθητικής είναι τα προϊόντα Fangocrema Notte και η λάσπη από φύκια GUAM

8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ - ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Λάσπη από φύκια Guam (Κλασική & Κρυοθεραπεία)
Fangocrema